Apk-keuring

Bij Autobedrijf B. Jansen in Waalre begrijpen we dat uw auto meer is dan alleen een vervoermiddel; het is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse leven. Om ervoor te zorgen dat uw voertuig altijd veilig en betrouwbaar blijft, bieden wij een grondige Apk-keuring aan voor alle merken en modellen.

Wat houdt de Apk-keuring in?

De Algemene Periodieke Keuring, of APK, is een wettelijk verplichte keuring in Nederland. Deze keuring verzekert dat voertuigen op onze wegen veilig, betrouwbaar en milieubewust opereren. Tijdens de APK worden verschillende onderdelen van uw auto geïnspecteerd, waaronder de verlichting, remmen, banden, stuurinrichting en uitstootwaarden. LET OP: een Apk-keuring is alleen een controle maar geen onderhoudsbeurt!

Waarom kiezen voor Autobedrijf B. Jansen?

  1. Breed scala aan expertise: Onze deskundige monteurs zijn getraind in de nuances van elk automerk en model.
  2. Transparant en eerlijk: Blijkt uit de keuring dat er reparaties nodig zijn? Deze worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.
  3. Snelheid gecombineerd met zorgvuldigheid: Wij waarderen uw tijd. Daarom garanderen we een snelle, maar grondige keuring.

Hoe vaak is een Apk-keuring nodig?

De frequentie van uw APK hangt af van zaken zoals brandstof en leeftijd van uw auto. Benzineauto's hebben bijvoorbeeld na vier jaar hun eerste APK, waarna het interval verandert. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is.

Kosten

Wanneer u bij Autobedrijf B Jansen de Apk-keuring met een onderhoudsbeurt combineert, is de APK gratis! Bij een "losse" APK keuring heeft u in ieder geval te maken met de vaste kosten. Bij onze garage kunt u uw auto al laten keuren vanaf een bedrag van € 50,- (diesel auto’s van € 75,-).

Plan uw Apk-keuring

Bent u klaar om uw auto door professionals te laten keuren? Maak dan nu een afspraak bij Autobedrijf B. Jansen in Waalre. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken of kom gewoon langs. We kijken ernaar uit om u en uw auto van dienst te zijn! Bij Autobedrijf B. Jansen staan veiligheid en betrouwbaarheid voorop.