Werkplaats

In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor verschillende onderhoudsservices en reparaties van alle merken en modellen. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert.

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om een APK- keuring, onderhoudsbeurt aircoservice of een storingsdiagnose. Bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Autobedrijf B Jansen heeft goed opgeleide, gekwalificeerde monteurs in dienst en alle diagnose- en afstelapparatuur welke nodig zijn om kwalitatief goed onderhoud te waarborgen.

De werkwijze van Autobedrijf B Jansen

Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Blijkt tijdens het onderhoud of de Apk-keuring dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Onze diensten

Wilt u een afspraak maken voor één van onze diensten? Wij bieden u een voordelige, eerlijke prijs.