Airco service

Kunt u zich autorijden zonder airconditioning nog voorstellen? Bij Autobedrijf B. Jansen in Waalre erkennen we het belang van een goed werkende airco in uw auto. Een optimaal functionerende airco zorgt niet alleen voor een comfortabele rit, maar draagt ook bij aan uw veiligheid door bijvoorbeeld het beslaan van ramen te voorkomen. Daarom bieden wij een gespecialiseerde airco service voor alle automerken en modellen.

Elke airco bevat een koudemiddel en dat zorgt ervoor dat de airco zijn werk goed kan doen. Maar wist u dat bij normaal gebruik het systeem koudemiddel verliest? Dat houdt dus in dat elke airco na verloop van tijd minder goed gaat koelen. Bovendien zorgt het koudemiddel ervoor dat alle draaiende onderdelen gesmeerd worden. Ontsnapt er te veel koudemiddel, dan is het gevolg dat de airco droogloopt. U heeft dan een dure reparatie nodig. Om dat te voorkomen, is het altijd verstandig om uw airco regelmatig te laten onderhouden.

Wat houdt de Airco Service in?

Net als alle andere onderdelen van een auto moet ook de airco regelmatig onderhouden worden. Regelmatige controle voorkomt onaangename geurtjes, zorgt voor een efficiënte koeling en verlengt de levensduur van het systeem. Elke airco bevat een koudemiddel en dat zorgt ervoor dat de airco zijn werk goed kan doen. Maar wist u dat bij normaal gebruik het systeem koudemiddel verliest? Dat houdt dus in dat elke airco na verloop van tijd minder goed gaat koelen. Bovendien zorgt het koudemiddel ervoor dat alle draaiende onderdelen gesmeerd worden. Ontsnapt er te veel koudemiddel, dan is het gevolg dat de airco droogloopt. U heeft dan een dure reparatie nodig. Onze airco service zorgt ervoor dat uw airconditioning systeem optimaal functioneert. Dit omvat het controleren van het koudemiddel, het reinigen van het systeem, het controleren van lekken en de algemene werking van de airco.

Waarom kiezen voor Autobedrijf B. Jansen voor uw Airco Service?

  • Deskundige technici: Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om met airconditioning systemen te werken en kennen de fijne kneepjes van het vak.
  • Volledige transparantie: Mochten er reparaties of vervangingen nodig zijn, dan overleggen we dit altijd vooraf met u. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
  • Snelle en zorgvuldige service: Wij begrijpen hoe belangrijk tijd is, daarom zorgen we voor een snelle maar grondige service.

Hoe vaak is Airco Service nodig?

We adviseren om uw airco minimaal één keer per jaar te laten controleren, vooral voorafgaand aan de warmere maanden. Een regelmatige check-up zorgt ervoor dat uw airco effectief en efficiënt blijft werken.

Kosten

De prijs van onze Airco Service is concurrerend en transparant. Afhankelijk van de specifieke behoeften en de staat van uw airco systeem kunnen de kosten variëren. Bij Autobedrijf B. Jansen zorgen we ervoor dat u altijd waar voor uw geld krijgt.

Plan uw Airco Service

Is uw airco toe aan een professionele controle? Maak dan nu een afspraak bij Autobedrijf B. Jansen in Waalre. Neem contact op om een afspraak in te plannen of kom direct langs. Wij staan klaar om u en uw auto de beste zorg te bieden!

Bij Autobedrijf B. Jansen staat uw comfort en veiligheid voorop.